Seiring Irama Sepatah Kata: Bob Marley with Quotes

Friday, 7 September 2012

Bob Marley with Quotes





BOB MARLEY..sapa xkenal kan?..Rastafarian..rastaman..reggaeman..
maybe mat Ganja juga..Tapi aku pandang setiap bait2 kata,karangan tulisan,nukilan lirik2nya..
setiap satunya bermakna jika dirungkai..jiwa2 yang kacau meronta meluahkan apa yang dirasa..huhuhuh...aku dapat rasa semua tu,bila kita luah kita lega,tapi pasal bob marley punya luahan memang aku salute..ada pengajaran yang bermanfaat utk kehidupan ini..One of legend..hehehe..maybe..but the real Legend is junjungan terbesar Nabi Muhammad S.A.W. ..



jom check2 sikit quotes Bob Marley yang masih berlegar2...


















ni masih sikit,rasa macam xcukupkan?..heheh...xpa next time aku post lagi Quates Bob Marley yang panjang2 pun ada..
Yang baik kita cuba jadinya sebagai bimbingan kita..
xsalahkan?..hehehe...

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. Wonderful piece of information, I had come to know about your blog from my friend Nandu , Hyderabad, I have read at least 7 posts of yours by now, and let me tell you, your website gives the best and the most interesting information. This is just the kind of information that I had been looking for, I'm already your RSS reader now and I would regularly watch out for the new posts, once again hats off to you! Thanks a ton once again, Regards, bob marley quotes

    ReplyDelete
  2. Too good piece of information, I had come to know about your site from my friend sunil, surat,i have read atleast 11 posts of yours by now, and let me tell you, your web-page gives the best and the most interesting information. This is just the kind of information that i had been looking for, i'm already your rss reader now and i would regularly watch out for the new post, once again hats off to you! Thanks a lot once again, Regards, bob marley quotes

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...